Home!

Japp, som en del redan vet är jag hemma i Sverige på "semester", usch låter helt snurrigt att säga så men det blir ju det:P Va en lite rolig grejj jag kom på och gjorde. Fick en idé om att jag skulle åka hem över jul och nyår, MEN att ingen skulle veta nånting. Så jag höll allting hemligt för alla! Så på julaftonsmorgon runt 20 över 9 knackar jag på dörren hemma. Pappa öppnar dörren blir alldeles vit i ansiktet och det han får ur sig på 2 minuter är ett svagt hej, mamma likaså. Blev lite rädd och viste inte riktigt om jag skulle gå in eller vända och åka tillbaka, var en sån himla konstig känsla, men helt underbar. Men som tur va så lugnade sig mor och far så jag fick lite kramar ist. Det var det bästa jag gjort på länge, slår alla julklappar i världen att få träffa sin familj under jul. Hade en helt underbar julafton, så mysigt! Saknade dock Dojjan som lever livet på soligare breddgrader nere i Egypten! Men ska bli så himla roligt att träffa alla kompisar och bara umgås och njuta av "semestern"!

Sometimes people
can suprise you! <3
E

En mus i vårt hus!

Igår när jag skulle sova så tycker jag att jag ser nåt lite svart susa förbi i ögonvrån, men äsch va väl en fluga eller nåt liknande tänkte jag... Idag när jag står utanför mitt rum och pratar med Ankis mamma så ser jag nåt svart som susar förbi IGEN i ögonvrån. Det där är fan igen fluga, då måste det vara en stor fluga och flyga längst listerna. Ne, jag går in i rummet kikar bakom bokhyllan och ja där sitter en lite mus och trycker! Ajja, fram med råttfällorna, inte såna här brutala som smäller igen och mosar musen utan små lådor typ som bara stängs när den går in. Två stycken, en på vardera sida om hyllan. Men den lilla jävlen lurade mig och Pontus TVÅ gånger... han hade varit in och tagit osten i båda sen traskat ut. Hade nog föredragit dom brutala fällrona just nu! Men liksom vad kan en lite mus göra, inte så att han kommer upp i sängen och byter ihjäl mig, ne finns värre saker att oroa sig för.
Kylan tex! Huuua säger jag bara, den är inte mysig här måste jag säga. Har varit brutalt kallt ett par dagar nu, man går ut och så ska man ta ett djupt andetag så får man nästan kippa efter luft... Usch det är inte skönt, så blåser det här också gör inte saker lättare. Men finns säkert värre saker än det också som man borde oroa sig för. Bara att gilla läget! Är ju jul för tusan :D Eller snart iaf och alla klappar är inköpta, inslagna och redo att öppnas!


Kommer vara lite seg med att upptatera
ett par dagar framöver nu, har en hel del
saker att stå i, plus julen sen nyår aa ni vet
allt det där:P Men ska försöka klämma in
nån liten text eller bild iaf. 
 
E



 


Helg och snart jul!

Ännu en arbetsvecka avklarad, går sjuukt snabbt här borta iaf. Har väl inte hänt så himla mycket måste jag säga, jobbat på som vanligt. Åhhh, igår åt vi prinsesstårta och sååååå gott det var... Måste säga att min värdmamma är grym på att göra bakelser och allt onyttigt. Justé Karin, ett av barnen, fyllde 9 därav prinsesstårtan då :P
Ska strax åka till Mall of America och handla lite julklappar, är ju julafton snart. Kan inte fatta det, varje år går det lika snabbt! Nånting som jag aldrig kommer förstå iaf. Men förövrigt i helgen blir det bara att ta det lugnt, åka lite skridskor hos grannarna och Karins födelsedagsparty. :) Oj, höll på glömma att på söndag ska vi till Waterpark of Amerika. Nån radiostation som hyrt hela stället och slår till med feeeest där.... Kommer bli grymt mycke folk och en bra kväll, eller hoppas på det iaf. Äsch blir nog vad man gör det till =) Haha, men är lite fundersam över alla fulla människor som kommer springa runt där, kommer dom inte typ halka eller nåt? Känns ju ganska riskabelt att servera alkohol i en vattenpark...? Ajja tror nog dom har läget under kontroll, i hope so iaf ;)
Måste bara säga igen att jag suger på att upptatera bloggen, jaa jag vet att det inte tar lång tid att skriva ett litet inlägg och säga att man har det bra. Men liksom har annat att tänka på, speciellt nu innan jul. HEEEELT andra saker än bloggen!
Men mitt nyårslöfte (ett av dom) blir att jag ska ta hand om sidan lite mer. Men aa sen vet vi ju hur det brukar gå med dom där löfterna, men ska verkligen gå in för det till 110%...

Trevlig helg!

E


Kommer mer...

     

Kallt kallt kallt och åter KALLT!

Då ska vi se... Emh helgen var väl lugn måste jag säga. Lucia tåget på morgonen var ju väldigt fint och mysigt =) Men man fick en konstigt känsla när man satt där och lyssnade på svenska julsånger och sjungande amerikaner. Gick inte riktigt ihop för min del:P Men som sagt fint va det. Blev skridskoåkning för första gången sen jag kom hit också, gick väl sådär med ett par lånade skridskor. Men va skönt väder att vara ute i också, juste!! Haha i lördags va det plusgrader för första gången sen jag kom :D Kändes väldigt skönt måste jag säga... Igår vaknade jag av att Emil ringde för 20:e gången han bah: Står utanför, klä på dig vi ska på hockey. Ajja va väl inte så mycket att säga emot, så vi åkte till Down Town och kollade på Minnesota Gophers, är Collage laget här. Va precis som när vi va och kollade på Football; massa studenter, skrikande mammor och cheerleaders!




Så där mycket visade termometern i morse!
Det är ungefär -21 celsius och KALLARE ska
det bli under dagen!

Tre veckor...

Ja, jag vet att jag suger på att skriva i min blogg! Sa ju det från början, kanske va en dum idé att skffa en... men men nu har man ju en och får väl göra det bästa av det. Ska ta mig i kragen, lovar!

Som sagt, tre veckor idag här i kylan... har inte varit plusgrader en enda gång sen jag kom hit! Lite små trist, men vad ska man gör liksom... Kommer gå i bikini under vinter halvåret i Sverige ju ;) Haha... Ne men dagarna rullar på, består av jobb och slapp typ. Åka till Mall of America:P Det enda vi gör här faan, hahaha... ne inte riktigt men skönt är det iaf. Haha, men det värsta jag sett va nog igår. Jag, Emil och Ullis va på Donken och utanför där så står det en grej som ser ut som en helt vanlig bankomat. MEN... där hyr man film! :O Haha, man har massor med filmer att välja bland, trycker på skärmen på den/dom man vill ha, drar sitt kort och simsalabim så kommer det ut skivor ur maskinen:P Haha, dom finns typ överallt och man lämnar in dom genom att bara stoppa in dom i maskinen igen. Orkar inte ens bli förvånad längre över alla saker dom har och inte har:P Vi har också drivetrough-bankomat, väääldigt skönt när det är kallt måste jag medge. Dock lite slött men vad ska man göra liksom, bara att anpassa sig ;)

Hade möte med min LCC och mina värdföräldrar i tisdags.. Har ju sagt till dom att jag inte trivs till 100 procent, eftersom det har blivit sååå himla mycket svenska för min del. Jo, jag viste att jag skulle prata svenska på jobbet, men inte att allt annat var PRECIS som Sverige, fast ett par storlekar större. Men aa, vi pratade om det iaf och jag ska pröva lite små saker nu framöver. Så vi får se, efter nyår! Har en sån grym plan över jul och nyår men verkar inte som om jag kan genomföra den... eller beror på vad jag är villig att satsa på liksom. Men aa som sagt får se hur det blir med det iaf ;)

Klockan ställd på 05.45 am imorgon bitti då!! :O Ja guuud vad jag offrar mig för att gå på en Lucia show. Ja dom har det här också, tillsammans med svenska institutet! Sa ju att det va mycke sverige här:P Men kan nog bli mysigt och stämningsfullt när det är mörkt med alla ljusen osv.

My past is not my future!

E

Två veckor...

Ännu en arbetsvecka avklarad. Hmm, har väl inte hänt så mycket vill jag påstå, är inte på humör för att göra så mycket heller känner jag... men hoppas att det kommer bli ändring på det efter helgen.
Hmm, glöggparty här hemma imorgon då, missar såklart det! Gör inte så mycket, tycker ändå inte om glögg:P Har au pair möte samtidigt nämligen, så ska ge bort en julklapp till fattiga barn här i USA och säga God Jul på tv!
Usch, börjar bli kallt här nu, va liksom -14 grader när jag vaknade imorse, och nu ikväll har det snöat ganska bra.... Burrrr...!!  Nu är det iofs bara -3, men ändå kallt ju!

Har varit ganska dålig med att berätta vad jag gör osv, men finns vissa anledningar till det... Förhoppningsvis får ni veta mer efter helgen som sagt!


Miss it!

Suck!

Hade skrivit ett långt inlägg, SÅKLART, så dog datorn innan jag hann spara! Ibland blir jag bara less på mig själv. Ajja, vet liksom inte vad jag känner för att skriva... Har iaf varit här i 1 och 5 dagar nu och ni vill inte ens veta hur mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud dag och natt. En dag får ni veta! Men just nu har jag en del saker att ta tag i här, som sagt får ni veta mer sen. Meeen, arbetsdagarna går ju fort här. Vet inte om det är vädret, men så här fort går dom inte i Sverige iaf:P Men det går väl fort när man har roligt...? Hmm, kanske inte rktigt passar in på mig just nu, undra hur fort det kommer gå sen då? :O
En sak som är läskigt här iaf... Dom använder ju inte vinterdäck!!!! Det är liksom halt ute och bara sommardäck... Tänk när det blir riktigt halt ute, alla kommer ju bara glida iväg och krocka känns det som :/ Men aa det kommer väl, man lär ju anpassa sig efter ett tag skulle jag tro.
Hmm, känns som om jag vill skriva miljoner med saker, men kan inte skriva nåt! Inte än iaf, har såååå mycket jag bara skulle vilja skiva.. Kanske ska komma på ett hemligt språk, som bara jag och en person till kunde förstå. Eller kanske nån fler, men inte många... då skulle allting vara så himla mycke enklare just nu. Men det kommer väl det med antar jag. Det som inte dödar dig, gör dig starkare!

"Will you wait for me Charlie?
Can you wait?

With all my heart, I hope you can...

Love Jordan!"


E

Jaadu...


En helt vanlig morgon! :D

Mona Osman, vilken bruuuuud!!

Ja nu har min blogg blivit pimpad av Mona :) Inte alla som har en privat blogg designer, mohahaha! Och henne ger ni fasiken i (hade nog passat bättre med ett annat ord där, men då hade nog inte mamma blivit så glad om jag skriver massa svordomar här;) Love you mami<3). Mona du är gryyym, på alla sätt och vis! Ser verkligen upp till dig, speciellt nu när du visat hur stark du är trots alla motgånger du haft!

 
M & E , vilket radarpar! <3

PUSS

Sååååå, nu är Emmas blogg lite mer personlig och unik ;)
Hahaha, och den är designad av mig: Mona Osman
Http://monaosman.blogg.se


Some pic!


"Två cp bollar i en smäll, giiiiiiiiiiiiiiiirl you are amazing!"
{http://monaosman.blogg.se/}


Miffon på båten! ;)


Sjuuuka människa kom hiiiiiiit!!

RSS 2.0